Доставяме до всяка точка на България с куриер и наложен платеж (заплащате продукта в момента на получаването му). 

  • За поръчки над 70.00 лв. – БЕЗПЛАТНА доставка до офис на ЕКОНТ. Когато няма офис на ЕКОНТ в населеното място доставката се поема от купувача. 

ЦЕНИ НА ДОСТАВКА

Цената на доставката на продукти, чиято стойност не надвишават 70.00 лв. до офис на ЕКОНТ е фиксирана сума – 3,50 лв. 

Ако поръчката Ви е до ДРУГ адрес , в населено място, в което ИМА офиси на ЕКОНТ- цената на доставката  е фиксирана сума- 5,50 лв.

Ако поръчката Ви е до ДРУГ адрес, в населено място, в което НЯМА офиси на ЕКОНТ- цената на доставката е 7-8 лв.

При поръчка на продукти, които са в промоция, доставката се поема от купувача.

Клиентите могат да поръчват продукти от електронния магазин Natural.bg – 24 ч. в денонощието, 7 (седем) дни в седмицата. Поръчките се обработват всеки делничен ден от 10:00 ч. до 18:00 ч. 

При правенето на поръчката може да посочите офис на ЕКОНТ, който е удобен за Вас или адрес, на който искате да получите пратката.

Срокове на доставка:

Поръчки постъпили до 16:00 часа в работни дни се доставят на следващия работен ден.

Поръчки постъпили след 16:00 часа се изпълняват на следващия работен ден.

Поръчките постъпили Събота или Неделя се изпълняват в Понеделник.

След направената поръчка ще получите обаждане за проверяване валидността на поръчката и времето за получаване на доставката. Всяка заявка направена от Вас, ще Ви бъде доставена не по-късно от 2 работни дни от дата на потвърждаване на поръчката на посоченият от Вас адрес.

Заявки, направени след 16:00 часа се изпълняват на следващият работен ден. Поръчки, направени в петък след 16:00, събота, неделя или в неработен ден (официални празници) се обработват и изпълняват в първия работен ден.

Съгласно чл. 59 (1) от ЗЗП, в случай на невъзможност за изпълнение на поръчката поради временна липса на наличност на даден продукт, както и в случай на забавяне на пратката поради изчакване на нов внос или забавяне на доставката до нас от производителите на съответните продукти, Вие ще бъдете информирани чрез телефонен разговор или e-mail, като при възможност ще Ви бъдат предложени аналогични продукти с подобно качество и цена.