Грижа за косата

НАТУРАЛНИТЕ ШАМПОАНИ ЗА ЗДРАВА И КРАСИВА КОСА

Структурата на косата претърпява много промени с напредване на възрастта, които я правят по-слаба, променят цвета й и предизвикват косопад. Загубата на коса е по-често срещано явление при мъжете поради наличието на хормона DTH. Честото боядисване на косата и други химически обработки стават причина за нейното ранно увреждане. Използването на натурални шампоани в грижата за здрава и блестяща коса е може би най-ефективният вариант за това.

Натуралните шампоани насищат с влагата и подхранващи вещества вашата коса. Това е инвестиция в собственото ви здраве и красота. Такива шампоани не предизвикват алергии, раздразнения, сухота и други реакции – важното е правилно да подберете вашият шампоан. В тази статия са представени шампоани за всякакъв тип коса с различни особености.

Тези шампоани са дълбоко подхранващи и възстановяващи за увредена коса, която е загубила своя блясък. Натуралните продукти за коса почистват и оставят косата по-мека, с по-гладка текстура, по-лесна за оформяне и я прави по-здрава и силна. Нежно почистват кожата на главата и възстановява хидробаланса й, като придава на косата перфектен обем и блясък.Био шампоаните имат положително действие върху космените  фоликули и кожните клетки, поради съдържанието на естествени минерали, билкови екстракти и етерични масла. Ако се нуждаете от шампоан, който да стимулира здравословния растеж на косата, потърсете продукт, съдържащ растителни съставки, които ще хидратират скалпа по естествен начин.Био шампоаните помагат за заздравяването и „съживяването“ на косата и скалпа. Органичните продукти могат да намалят вредните ефекти от използвана некачествена или неподходяща за индивидуалните нужди на косата. Благодарение на натуралните шампоани от нашата колекция, Вашата коса ще бъде хидратирана и подхранена от корена до върха!

NATURAL.BG ВИ ПРЕДСТАВЯ НАТУРАЛНИТЕ ШАМПОАНИТЕ НА NURS – ТЕ СА ЛЕЧЕБНИ, ТЕ СА УНИКАЛНИ СЪС СВОЕТО БОГАТО СЪДЪРЖАНИЕ НА ВИТАМИНИ И МИНЕРАЛИ, ОТ КОИТО ВАШАТА КОСА ЩЕ ВЪЗВЪРНЕ СВОЯТА СИЛА, ЗДРАВИНА И БЛЯСЪК.

14117121104844

БИО ШАМПОАН С ЧЕСЪН / обогатен с Алое Вера/

Шампоанът за бързо реагиране при изтощена и капеща коса! Изключително подходящ при слаба и накъсана коса. Чесънът се използва за укрепване на косата, за подобряване растежа и отстраняване на пърхота. Фитонцидите, които се съдържат в него убиват бактериите, а етеричните масла усилват притока на кръв към мастните жлези и помагат за изчезването на пърхота и косопада. Чесънът притежава някои азотосъдържащи вещества, витамините В, С и D, ферменти, хормонално действащи вещества и голяма гама от минерални вещества. Подходящ е за всеки тип коса.

БИО ШАМПОАН С АРГАНОВО МАСЛО

Особено подходящ за увредена и изтощена коса като подобрява еластичността и стимулира растежа .Осигурява грижа против косопад и придава обем и жизненост на косата. Подходящ е за всекидневна употреба. Адаптиран към нуждите и особеностите на всеки тип коса.

БИО ШАМПОАН С ЕКСТРАКТ ОТ ДИВ ФЪСТЪК

Предназначен е за лечение на кожните заболявания, като екзема и гъбички и пърхот. Спира кожните обриви и осигурява здрава кожа на скалпа. Придава пигментация на побелелите косми. Подходящ е за кожа и коса, които имат нужда от лечение и възстановяване.

ШАМПОАН С БОРОВО МАСЛО

Регенерира наранените клетки на скалпа. Боровото масло балансира и възстановява PH на кожата на скалпа и стимулира клетъчното обновяване. Чистото борово масло тонизира, освежава и стимулира растежа на косата. Подходящ е за всеки тип коса.

БИО ШАМПОАН С ЕКСТРАКТ ОТ КОПРИВА

Намалява проблема с косопада и осигурява много  по-бърз растеж на косъма. Предпазва от кожни обриви и образуване на пърхот. Ежедневното му ползване сгъстява и освежава косата, укрепва структурата на косъма и намалява цъфтежа в краищата и придава обем. Копривата е истинска съкровищница за витамини, минерали, органични киселини и други полезни вещества, които идеално освежават и подхранват както кожата, така и косата. Копривата има обезмазняващи свойства и действа заздравително върху скалпа. Шампоанът възвръща естествения блясък и коригира прекомерното омазняване.

БИО ШАМПОАН С МАСЛО ОТ ЛЕШНИК

Осигурява почистване в дълбочина, без да уврежда косата и предотвратява цъфтежа в краищата. Шампоана ефективно предотвратява образуването на пърхот и освежава кожата на главата. Придава обем и стимулира растежа на косата. Подходящ за всеки тип коса.

БИО ШАМПОАН С ЕКСТРАКТ ОТ ДАФИНОВ EКСТРАКТ

Това е натурален шампоан с изключително силно действие против косопад. Почиства косата в дълбочина и в същото време я подхранва и възстановява. Придава на косъма жизненост и здравина. Подходящ е за всеки тип коса, особено за склонна към омазняване.

БИО ШАМПОАН С ЕКСТРАКТ ОТ ЕВКАЛИПТ

Стимулира кръвообращението на скалпа и по този начин до корена на косъма достига поема повече кислород. Лекува и предотвратява гъбичните заболявания по скалпа, като почиства,  освежава и възстановява наранената кожа на скалпа.Подходящ за всеки тип коса.

БИО ШАМПОАН СЪС ЗЕХТИН

Благодарение на своето омекотяващо и регенериращо действие върху кожата  и косата зехтинът се отличава със своето уникално и универсално приложение и придава на косата. Богат Е на Витамин Е, който подхранва корена на косъма и прави косата гъста и здрава. Зехтинът е много важна за домашната козметика съставка. Този хидратиращ шампоан изглажда начупената коса и доставя хранителни вещества. Съдържа висококачествен чист зехтин, като е подходящ за всеки тип коса, особено за възстановяване на суха, изтощена или боядисвана коса.

БИО ШАМПОАН С ЕКСТРАКТ ОТ НАР за боядисана коса

Богат на танини, екстрактът от нар притежава адстрингентни свойства, благодарение на които фиксират цвета в кератина и го запазват по-дълго време.Нарът е богат на витамини, антиоксиданти и мастни киселини, които предотвратяват накъсването на косата, подхранват я в дълбочина, спомагат да се  възстанови структурата на косъма и неговата устойчивост. Шампоанът с нар  спомага за дълбоката хидратация и възстановява изтощената и боядисана коса.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *