Грижа за кожата, Грижа за косата

Prof Saracoglu ИЛИ ЧОВЕКЪТ ЗАД ТИТЛАТА-Ибрахим Аднан Сарачоглу

İbrahim Adnan Saraçoğlu

Ибрахим Аднан Сарачоглу е роден през 1949 в Сафранболу, Турция. Той е турски професор по химия, биохимик, микробиолог,  диетолог и изследовател.

Получава докторска степен по химия след завършване на своето образование през 1982 г. в Грацкият университет „Карл-Франц“, Австрия. След обучението си по химия, той защитана докторантури в австрийския университ и става асистент в Института по молекулярна биология. Работи и като лектор  и изследовател / академичен мениджър в Института за физика и биомедицински сензори на Списъка на AVL/.

Между 1985-1986 г. работи в Чукурова университет – Турция като доцент и подготвя своята докторантура през 1987 г. Професорска степен получава през 1994 г.

Професор Сарачоглу е работел като преподавател в Техническия университет във Виена. Той е автор на редица статии и международни научни публикации и притежава редица патенти. В момента продължава изследвания в сферата на ботаниката и биохимията и влиянието на растения върху човешкото здраве.

 

Сред някои от медицинските открития на Доктор Сарачоглу в наше време са:

Детоксикиращия метод, а именно – какви са ползите на водата с лимон, за които се говори твърде малко, но пък имат много по-голям ефект за здравето и киселинния баланс на организма. Доктор Ибрахим Аднан Сарачоглу е известен не само в Турция, но и в Европа със своя метод на детоксикация, при който лимонът е една от главните съставки.

Чрез изследванията си, той заключи и относно лечебният ефект на броколите срещу простатит и доброкачественото разширяване на простатата и лечебния ефект на лавандула срещу хепатит В и хепатит С.

Той е първият, който разработи и разви идеята за “Превантивна растителна терапия” и заяви своите принципи на национално и международно ниво. В желанието си да достигне до повече хора Доктор Сарачоглу разработва своя уникална колекция от биопродукти.

Днес, органик колекцията с марката Prof Saracoglu съдържа едни от най-търсените и безпорно качествени продукти, до които ще се докоснете. Разработени по специални и строги международни стандарти в биопроизводството и сертифицирани от независим орган, колекцията на Prof Saracoglu съдържа органични растителни екстракти, които възстановяват, лекуват и пречистват тялото. Всеки един продукт гарантира лично отношение и краен резултат от който клиентите остават доволни.

Всеки продукт има свой уникален сертификационен код, с който е гарантирано неговото качество и лечебен ефект. Освен органична козметика са разработени и органични хранителни добавки,  био храни, натурални масла, сапуни, органик кремове и шампоани, органик продукти за малки деца и бебета и органични почистващи препарати за дома.

   

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *