Здраве

БИЛКОВИТЕ ПАСТИ – ЛЕЧЕНИЕ С УДОВОЛСТВИЕ

„Медицината е изкуство да се подражава на лечебната сила на природата“

Днес над 80% от хората използват медикаменти с природен произход в рамките на системата за първична медицинска помощ. Факт, който дава огромно поле за изява на компаниите да използват лечебни растения за синтезирането на добавки към храната и лекарства в различни области на медицината. Особено полезна е употребата на билките и препаратите, получени от тях, при хронични заболявания, които изискват продължителното им прилагане. Добрата поносимост и ниската токсичност на повечето от тях позволяват продължително лекуване, когато не съдържат кумулиращи вещества, както и такива, които предизвикват привикване и пристрастяване. Лечението с билки е алтернативен метод на лечение, базиран на лечебните свойства на билките, които се приемат с добра поносимост и без сериозни странични ефекти, а в същото време са високоефективни.

Билковите пасти нямат аналог на пазара на билкови продукти и производството им датира от хилядолетия. Със своите уникални съчетания от билки и природни съставки, всяка една от пастите в колекцията ни притежава мощен лечебен ефект. Благодарение на разнообразните климатични и почвени условия, билките като естествен енергиен и хранителен източник съдържат висок процент биологично активни вещества. Богати са на разнообразни химични съединения като алкалоиди, гликозиди, сапонини, полизахариди, дъбилни вещества, флавоноиди, лигани, кумарини, етерични масла, витамини, микроелементи.

БИЛКОВАТА ПАСТА ЗА СТИМУЛИРАНЕ НА ИМУННАТА СИСТЕМА С МЕД И ПРОПОЛИС

Този е с антибактериално, антифунгално (противогъбично), антивирусно, антисептично свойство и намалява нивата на холестерола в кръвта.  Ефикасно средство за предпазване от ракови заболявания. Изключително полезен е при проблеми в дихателната система, фарингит, хроничен бронхит, хрема и  възпаления на носа. Помага при проблеми в устната кухина и храносмилателната система.

БИЛКОВА ПАСТА ЗА ОТСЛАБВАНЕ  С НАР И РОЗМАРИН

Натурален продукт ,който действа активно за изгаряне на излишните мазнини в организма и отделянето им чрез урината. Придава чувство на ситост. Успокоява при нервни, стресови разстройства и проблеми със съня. Помага при хормонален дисбаланс и подуване на корема и червата.

БИЛКОВА ПАСТА ЗА ПОДОБРЯВАНЕ НА ПАМЕТТА С МЕД И ГИНКО 

Натурален продукт, който подобрява умствената дейност. Подсилва кръвоносните съдове и подобрява циркулацията на кръвта, предотвратява кръвосъсирването. Увеличава притока на кислород към мозъка и подобрява умствената дейност. Укрепва кръвоносната система  и подобрява дейността й.

БИЛКОВА ПАСТА С МЕД, ПОЛЕН И ПЧЕЛНО МЛЕЧИЦЕ  

Тази паста е мощен имуностимулатор! Това е една натурална добавка, съдържаща необходимите за организма минерали, витамини, протеини и въглехидрати. Стимулира имунната система и укрепва организма. Предотвратява развитие на анемия, отваря апетита, помага и за балансирания растеж на костите. Пчелното млечице подобрява общия тонус, увеличава количеството на хемоглобина в кръвта, подобрява обмяната на веществата. Има силно изразено антимикробно действие. Предотвратява възпаления на черния дроб, гастрит и колит.

1914374_436277576564362_4527475766298296859_n

МЕСИР БИЛКОВА ПАСТА

Съдържа 41 вида билки и подправки има лечебни свойства, приемайки само една лъжица Продуктът е запазен в неговата традиционна форма и съдържание.МЕСИР паста е сладка на вкус и с приятна мирис. Тя предпазва общото здравословно състояние на целия организъм. Дарява тялото с енергия и жизненост, предпазва сърцето, укрепва съзнанието, засилва концентрацията и успокоява нервната система, използва се при пристъпи на задух, при хронична кашлица и болки в гърдите. Пречиства черният дроб и кръвта от токсични вещества. Пастата укрепва стомаха и възвръща нормална функция на червата.

БИЛКОВА ПАСТА ПРИ ЖЕНСКО НЕРАЗПОЛОЖЕНИЕ С МЕД И РАВНЕЦ

Нормализира менструалния цикъл, облекчава стреса и умората. Прилага се при неразположения в периода на менопаузата. При възпаления на яйчниците, менструални болки, възпаления на пикочно-половите пътища и остеопороза. Балансира хормоните, помага за освобождаване на токсините от организма и увеличава съпротивителните функции на организма срещу възпаления.

БИЛКОВА ПАСТА ЗА ХЕМОРОИДИ С ПИРЕЙ

Полазена  е за облекчаване на неразположенията от хемороиди и възпаления на пикочните пътища . Пречиства токсините от кръвта и организма. В същото време облекчава болките при ревматизъм. Подсилва организма и пречиства кръвта, диуретик е, помага при подагра. Обогатена е с минерали, желязо, витамините А и В групата, вещества като тритицин, глиговалин и етерични масла. Действа като помощно средство при лечение на хепатит.

БИЛКОВА ПАСТА ПРИ ЕНУРЕЗА / нощно напикаване/ С МЕД И ГАЛАНГА

Натурален продукт, който помага активно за лечението на енурезата при децата. Подобрява състоянието  на пикочния мехур и отваря апетита. Има положителен резултат за  подобряване на паметта и вниманието. Действа активно за енергизиране на организма, помага на тялото да си възвърне тонуса и енергията. Успокоява нервите, премахва умората и стреса. Предотвратява изпотяването на ръцете и краката. Също помага при дискомфорта и болката на възпалителните процеси в стомаха и язва.

Картина4

БИЛКОВА ПАСТА ЗА АСТМА И БРОНХИТ С ДЖИНДЖИФИЛ

Помага за предотвратяването на астма, бронхит, сърцебиене, задух и световъртеж. Облекчава дробовете, има отхрачващо действие  и облекчава кашлицата. Помага при нарушения в  храносмилателната система, отваря апетита. Помага при нарушено храносмилане и премахване на неприятния дъх. Придава на организма сила и енергия. При проблеми с кръста, отделителната система и пикочните пътища. Джинджифилът действа спазмолитично, антисептичен, антибактериално, антивирусно, противогъбично.

БИЛКОВА ПАСТА ЗА ВИСОК ХОЛЕСТЕРОЛ С МЕД И ЛЕНЕНО СЕМЕ

Натурален продукт, който помага за подсилване на клетъчните стени. Благодарение на натурално съдържащите се в състава му Омега 3-6-9, ненаситени мастни киселини, помагат да се понижат нивата на холестерола в кръвта и норманизиране нивата на триглицеридите. Използва се, като помощно средство при лечението на колит, хронична язва, възпаления на стомашната лигавица. Лененото семе помага при главоболие, безсъние, при лечението на рак на яйчниците, белите дробове и кожата, а при диабетиците нормализира нивото на кръвната захар.

12065895_419644811560972_4397031328288897753_n

БИЛКОВА ПАСТА ЗА ЕНЕРГИЯ И СИЛА С ЖЕН ШЕН

Този продукт е една много важна натурална добавка, която доставя сила и енергия на организма и осигурява на тялото тонус и жизненост. Тонизиращо средство при изтощение, бърза уморяемост, психична и мускулна слабост и анемия. Потиска образуването на ракови клетки, като така намалява риска от някои видове рак. Женшенът подобрява кръвообращението  и укрепва сърдечносъдовата система. Укрепва храносмилателната система, улеснява възстановяването на черния дроб и детоксикира отрови. Женшенът повишава образуването на червените кръвни клетки и има способността да се предотврати или да спомогне за премахване на анемия.

БИЛКОВА ПАСТА ЗА НАПЪЛНЯВАНЕ С МЕД И ПОЛЕН

Този продукт е ефикасно средство за стимулиране на апетита и напълняване . Предотвратява анемия и обновява клетките. Билковата паста подобрява умствената дейност и концентрацията. Тонизира и енергизира организма. Помага за нормалното развитие на децата и доставя максимално количество енергия. Стимулира балансирания растеж на костите.

БИЛКОВА ПАСТА ЗА НАРУШЕНО ХРАНОСМИЛАНЕ С НАР И МАЩЕРКА

Това е натурален продукт, който помага при нарушено храносмилане и отстранява запека. Предотвратява подуване на стомаха и червата. Активните натурални съставки намаляват киселинността в стомаха и предотвратяват образуването язва на стомаха и гастрит. Има успокояващо действие и улеснява уринирането. Поради богатото съдържание на етерично масло от мащерка, тази паста притежава отхрачващо, антисептично, противовъзпалително, спазмолитично, газогонно и болкоуспокояващо действие при бронхиална астма и  белодробни заболявания.

БИЛКОВА ПАСТА ЗА ПРЕВЕНЦИЯ ОТ РАКОВИ ЗАБОЛЯВАНИЯ С МЕД, РОЖКОВА МЕЛАСА И ИНДИЙСКА СЛИВА

Тази паста съдържа над 100 билки и подправки! Действа върху  сърдечносъдовата и дихателната системи, както и дейността на червата, стимулира процесите на възстановяване на тъканите. Има активно действие за предпазване от ракови заболявания. Този продукт е много важна хранителна добавка, която дава сила и енергия на тялото, тонизира и енергизира. Ефективно средство е за по-добра концентрация и стимулира мозъчната дейност. Подобрява състоянието при сърцебиене, импотентност, задух и световъртеж. Предотвратява дисбаланс в белите дробове и има отхрачващо действие. Има противовъзпалителното действие, стимулират метаболизма и тонизират мускулите на червата. Ефективна е при лечението на редица гастроинтестинални проблеми, най-вече за предотвратяване на гаденето и повръщането, включително при химиотерапия.

БИЛКОВА ПАСТА ЗА ПРОСТАТА С ВЪРБОВКА

Това е натурален продукт, който помага за предпазване от възпаление и уголемяване на простатата. Действа диуретично, помага за изхвърляне на токсични вещества натрупани в организма и  облекчава отоците в организма. Върбовката има активно действие при заболявания на простатата, пикочния мехур, пикочните пътища и бъбреците, при увеличена простата, спомагателно при рак на простатата и пикочния мехур.

БИЛКОВА ПАСТА ЗА РЕВМАТИЗЪМ С МЕД И ТАМЯН

Тази билкова паста има силно противовъзпалително и обезболяващо действие. Облекчава болките при ревматизъм, помага при артрит и подсилва организма. Прилага се при болки в стомаха, подобрява паметта и концентрацията. Премахва шума в ушите и подсилва имунната система. Помага за нормалното функциониране на щитовидната жлеза, действа като антиоксидант, помага за поддържане на сърдечната дейност и за нормализиране на нивото на холестерола. Прилага се при нередовен менструален цикъл , при психическа умора и за подсилване на костите и мускулите.

БИЛКОВА ПАСТА ЗА СТРЕС И ДЕПРЕСИЯ С МЕД И ЖЪЛТ КАНТАРИОН

Действа като активен антидепресант. Облекчава неразположенията при гастрит и язва на дванадесетопръстника. Облекчава при язва на стомаха, рани в устната кухина и червата. Действа активно при гастрит и възпаления на пикочно -половите пътища.  Отстранява коликите и газовете в коремната област, подобрява сърдечния ритъм и успокоява гаденето в стомаха.

БИЛКОВА ПАСТА ЗА СТИМУЛИРАНЕ НА БЪБРЕЦИТЕ С РОЖКОВА МЕЛАСА И ЛИСТА НА АВОКАДО

Тази билкова паста помага при камъни и възпаления в бъбреците. При камъни в жлъчния мехур, болки в бъбреците и бъбречна недостатъчност. Прилага се при възпаления на пикочните пътища и гастрит. Действа оздравително при язва на дванадесетопръстника, язва на стомаха, нарушено храносмилане и кървене на хемороиди. Помага за пречистване на пикочните пътища, за възпаления на тънкото и дебелото черво и колит.

БИЛКОВА ПАСТА ЗА СТИМУЛИРАНЕ НА ЧЕРНИЯ ДРОБ С НАР И ЦИКОРИЯ

Това е натурален продукт, който стимулира дейността на черния дроб предотвратява чернодробни заболявания, чернодробна недостатъчност и затлъстяване на черния дроб. Тонизира организма и облекчава психическата умора и стреса. Помага за балансиране на нивата на кръвната захар и за нормалното функциониране на панкреаса.

БИЛКОВА ПАСТА ЗА СТИМУЛИРАНЕ НА ЧЕРНИЯ ДРОБ С ЛИСТА НА АРТИШОК

Тази билкова паста помага при чернодробна стеатоза, намалява риска от хепатит А, В и С и съдейства при процеса на лечение. Помага за стабилизиране на високото кръвно налягане, за нормализиране нивата на холестерола и за понижаване на висока температура. Помага за лечение на язва, гастрит и подагра.

БИЛКОВА ПАСТА ПРИ ЯЗВА НА СТОМАХА С ГОРЧИВ ПЪПЕШ

Тази билкова паста действа активно при язва, гастрит и възпаление на стомаха. Подобрява дейността на храносмилателната система и предотвратява развитието на язва на дванадесетопръстника, рефлукс, киселини, киселини в стомаха, възпаления на дебелото черво, газове в стомаха и червата. Ефикасно средство е за облекчаване на възпаления по хранопровода, сливиците, фарингит, рани по червата и матката. Предотвратява възпаления на пикочно-половите пътища и  облекчава коремните болки.

МЕЛАСА ОТ ХВОЙНА

Билковата паста от хвойна, помага при възпаление и увеличено производство на стомашна киселина, което прави растението полезно средство за защита и помощ за успокояване на стомашно-чревната система. Помага  за лечение на състояния като разстроен стомах, киселини в стомаха, метеоризъм, подуване на корема, загуба на апетит, стомашно-чревни инфекции и глисти. Използва  се за лечение на панкреас , инфекции на пикочните пътища, камъни в бъбреците и камъни в пикочния мехур.

МЕЛАСА ОТ ЧЕРНИЦА

МЕЛАСА ОТ ЧЕРНА ЧЕРНИЦА

Това е натурален продукт, който подсилва организма и повишава защитните му сили. Помага при възстановяването на изразходената енергия по време на спорт и доставя пълноценния комплекс от витамини на организма. Има изразено кръвообразуващо действие и подпомага за балансирания растеж при децата. Съдържа голямо количество от витамините B1, В2, С, РР, каротин, органични киселини. Понижават кръвната захар при диабетици.  Помага при стомашно-чревни заболявания като ентероколити, дизентерия и дисбактериоза, а също и при жлъчни заболявания. В медицината се прилага лечение с големи количества пресни плодове при болни от миокардит и порок на сърцето.

РОЖКОВА МЕЛАСА

Това е натурален продукт, който подсилва цялостното състояние на организма. Повишава образуването на червените кръвни клетки и нормализира нивата на хемоглобина, по този начин предотвратява анемията. Заздравява костната структура и укрепва зъбния емайл. Рожковата меласа съдържа калций, фосфор, магнезий, желязо, мед и цинк, благодарение на чистите и активни съставки е много подходяща за деца и бременни жени. Рожковът има и добър терапевтичен ефект при гадене, повръщане и стомашни разстройства, а високото му съдържание на иноситол влияе отлично на хора с инсулинова резистентност и на жени с поликистозни яйчници.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *